Bedrijven: Inloggen   Registreer hier!   Inloggegevens kwijt?
 
Opel logo

Kies hier uw Opel:

Opel onderdelen.

Opel topmerk in Nederland.
Adam Opel AG werd in 1862 opgericht, en begon in 1899 met de productie van auto's. Al vanaf 1929 is Opel onderdeel van het General Motors concern. Het modellenportfolio van Opel is zeer breed. Van betaalbare compacte auto’s als de Opel Agila en Opel Corsa tot de Opel Insignia. De Opel Astra en Opel Insignia doen goede zaken in het leasesegment. De Opel Meriva en Opel Zafira zijn de praktsche ruimtewonders van het Duitse merk.Voor een van de jongste Opel modellen, de Opel Insignia heeft ARTAparts reeds onderdelen in het assortiment.

Altijd in de Top 10.
Opel heeft het even moeilijk gehad in België, onder meer door de sluiting van de Antwerpse fabriek waar tot het eind de Astra van de band liep. Niettemin weet het merk al die tijd een top 10 positie in de verkopen vast te houden. Dat is te danken aan een gamma dat perfect de kern van de markt afdekt. Een compacte auto: de Opel Corsa, een middenklasser: de Opel Astra, een ruime gezinswagen: de Opel Insignia. Twee monovolumes zijn er ook: de compacte Opel Meriva en de grotere Opel Zafira. Een middelgrote SUV? Jawel: de Opel Mokka. Echte stadsmussen? De Opel Agila en opvolger Opel Karl. En de Opel Adam.

Sportieve Opels.
Al sinds de jaren zestig brengt Opel met de regelmaat van de klok een sportief getint model op de markt. Eerst was er de Opel GT die te boek stond als een betaalbare Corvette en er zelfs uiterlijk een beetje op leek. Dan was er de Opel Manta, de Opel Calibra, de Opel Tigra en zelfs de Opel Speedster die samen met Lotus werd ontwikkeld. En is 2007 kwam dan voor heel even een nieuwe Opel GT, gebaseerd op de Amerikaanse Pontiac Solstice.
Tegenwoordig worden sportieve bestuurders door Opel op hun wenken bediend door OPC. Dat letterwoord staat voor Opel Performance Center. Dat zorgt voor extra pittige versies van bestaande modellen voor de meest veeleisende bestuurders. Er bestaan onder meer een Opel Corsa OPC, Opel Astra OPC, Opel Insignia OPC en zelfs een Opel Zafira OPC.
De Opel Corsa is een auto uit de compacte klasse, een relatief kleine variant binnen de Opel modellen. Zo zijn er de Opel Corsa A t/m D in zowel hatchback als sedan. De Opel Astra is een wat grotere uitvoering binnen de modellen van Opel en biedt plaats aan 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen, ideaal dus als gezinsauto waarmee je comfortabel van A naar B kan. Dit model is geproduceerd in de carrosserie hatchback, sedan en stationwagen. Daarnaast zijn er bij de verschillende generaties cabro- en coupévarianten te vinden. Verder zijn er snelle en sportieve varianten in elke generatie geproduceerd. De Opel Meriva is een kleine MPV, dat wil zeggen een auto die geschikt is voor vele toepassingen, zoals familieauto en bedrijfsauto. Ga je voor topklasse? Dan is de Opel Vectra wellicht iets voor jou. De Opel Vectra is in de generaties A t/m C geproduceerd, als sedan, hatchback en stationwagen. Een volwaardige MPV is de Opel Zafira, waarin er de keuze is tussen een benzine- of dieselmotor.

Opel onderdelen.
Achterbumper, voorbumper, koplampen, achterlichten en spiegels. Maar ook voor de wat langer lopende modelen zoals de Opel Astra en de Opel Corsa heeft ARTAparts zeer veel onderdelen in het assortiment. Maar ook de Opel Vectra, de Opel Omega, de Opel Rekord, de Opel Senator, de Opel Monza, de Opel Calibra en de Opel Tigra. Bijna alles wat u nodig heeft bij een voorschade of achterschade. Diverse bumpers, koplampen, grillen, mistlampen, motorkappen. Alle deze schadedelen kan ARTAparts snel aan u leveren. Aan particulier, autoschadebedrijf of garagebedrijf.Tevens levert ARTAparts diverse reparatieplaatwerk. Dit is ideaal voor het opknappen of restaureren van uw Opel Ascona, Opel Kadett of Opel Manta. Om maar een paar populaire oldtimers en youngtimers te noemen. Dorpels en spatbordranden zijn veel gevraagde onderdelen. ARTAparts levert kwaliteits onderdelen van Klokkerholm en van Wezel.Op dit moment zijn de spiegelglazen voor de Opel Astra H zeer veel gevraagd. De spiegelglazen van de eerste montage willen nog wel eens loslaten. Voor het bedrag van onder de € 10,- heeft u bij ARTAparts weer een spiegelglas voor uw Opel. Gewoon van het Duitse kwaliteitsmerk Hagus.Wat de verhouding tussen prijs en kwaliteit betreft, is de ARTAparts gewoon een heel slimme keuze. De Opel bedrijfswagens Opel Combo, Opel Movano en Opel Vivaro zijn ook succesnummers waar wij de nodige onderdelen kunnen leveren.

Opel onderdelen bestellen bij ARTAparts.
Wilt u zelf de onderdelen van uw Opel vervangen? Bij ARTAparts vindt u Opel onderdelen voor uw Opel van hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Bij ARTAparts vindt u Opel onderdelen:
* Van A kwaliteit
* Tegen betaalbare prijzen
* Eenvoudig online bestellen
* Veilig betalen via Ideal
* Snel geleverd

Opel onderdelen on-line bestellen.
Hoe vindt u bij ARTAparts uw Opel onderdelen? Allereerst kiest u hierboven uw Opel model. Vervolgens selecteert u het onderdeel waar u naar op zoek bent. Het complete programma Opel onderdelen zal worden weergeven en u kunt eenvoudig een bestelling plaatsen. Wij proberen u altijd zo volledig mogelijk te informeren over onze Opel onderdelen. Mochten er prijzen of informatie ontbreken, dan kunt u deze gerust bij ons opvragen. Ons email adres is info@artaparts.nl  

Het Opel onderdelen programma.

achterbumper, achterlicht, brandstoftank, benzinetank, bumpersteun, bumper, carterpan, dorpel, draagarm, front, grille, kentekenverlichting, knipperlicht, koplamp, koplampmotortje, mistlamp, motorkap, raammechanisme, spatbord, spatbordrand, reparatieplaatwerk, spiegel, spiegelglas, spoiler, stadslicht, ventilator, veerschotel, voorbumper, zijknipperlicht

Terug naar de homepage
Klik hier voor meer informatie over het Equipart keurmerk