Audi 80, 1991 - 1994 (Type 8C. Niet voor S2. Cabrio -> 1997)

0 Onderdelen beschikbaar

Audi 80 onderdelen.

In 1991 kwam de vierde en laatste generatie van de Audi 80-reeks op de markt. De meest opvallende wijziging van de Audi 80 was de neus die nu een echte grille had zodat het model het nieuwe Audi-gezicht kreeg. Standaard stond de nieuwe Audi 80 op 15"-velgen, zijn voorganger deed het met 14". Ook nieuw bij deze Audi 80 was een V6 als topmotorisering om de Audi 80 een klasse hoger te zetten. De type-aanduiding '90' was inmiddels verdwenen, alle versies heetten gewoon Audi 80. In 1992 bracht Audi ook een stationcarversie van de Audi 80 op de markt, de Audi 80 Avant.

Filters

Type onderdeel

Einde van de lijst.

Audi onderdelen voor stuntprijzen:
pak uw voordeel

U heeft onderdelen voor uw Audi nodig? Bestel ze online bij ARTAparts.nl. U bespaart veel op de prijzen die uw garage of Audi-dealer rekent. Audi onderdelen bestelt u voortaan gewoon voor de laagst mogelijke prijzen. En u kunt de onderdelen voor uw Audi snel in huis hebben!

Audi onderdelen assortiment 

Heeft u voor uw Audi een koplamp, een bumper, een achterlicht of spatbord nodig? Deze kunnen snel verstuurd worden. Ook andere onderdelen voor uw Audi liggen in onze magazijnen. Welk model Audi u ook rijdt, u vindt in onze webshop alles wat u nodig heeft.

Waarom auto-onderdelen goedkoop zijn bij ARTAparts.nl?

Wij hebben geen winkel, alleen een verzendruimte. Ook hebben we geen duur personeel. Wat we dan wel hebben? Een slimme logistieke organisatie. Onze leveranciers en importeur stuurt rechtstreeks naar u als klant. Daardoor kunnen we onderdelen voor Audi en alle andere snel bij u thuis krijgen. Als Audi rijder profiteert u daar direct van!

Zeer veel onderdelen.

ARTAparts.nl is een vooraanstaande webwinkel in Nederland. We leveren in Nederland en Belgie. Voor Audi en alle andere merken hebben we de juiste onderdelen voor u.