Alle reviews

Schrijf een review
  • 02-04-2019

    Danny

    Reactie

    dik tevreden

  • 18-03-2019

    Eric

    Reactie

    Goeie informatie.

  • 15-03-2019

    ronny

    Reactie

    Gaat gewoon goed verder niets bijzonders

  • 09-03-2019

    van Ravensteijn

    Reactie

    Helaas minder goede ervaring. We hebben een week op een front zitten wachten. Heel vervelend.

    REACTIE: Er was een stuk afgebroken van het front, dus we moesten een nieuwe laten komen. We hadden u even moeten mailen. Excuus.

  • 09-03-2019

    Mike Hoogenberg

    Reactie

    hallo, bij arta een koplamp gekocht voor onze POLO. Na 5 maanden stond er water in. 1 mailtje en in 2 dagen een nieuwe ontvangen. Top service!!

  • 08-03-2019

    hans k

    Reactie

    spatbord past niet, kon wel zo terug

  • 07-03-2019

    Richard de Jong

    Reactie

    Bestelling en levering echt dik in orde. Binnen de verwachte verzendtijd binnen gekregen en alles wat netjes verpakt. ....

  • 06-03-2019

    W.

    Reactie

    Webshop overzichtelijk, snelle levertijden en betaalbare producten!

  • 06-03-2019

    Wim Bijland

    Reactie

    Was binnen de verwachte tijd al binnen en goeie service

  • 06-03-2019

    van de Wetering

    Reactie

    Alles perfect gegaan en snel

  • 06-03-2019

    Leo

    Reactie

    snelle levering. En erg correcte oplossing met een onderdeel omruilen. nOok scherpe prijzen.

  • 05-03-2019

    Hopman

    Reactie

    snelle verzending, toen er wat fout ging is dit goed opgelost.

  • 05-03-2019

    oosting

    Reactie

    goede ervaringen met dit bedrijf

  • 05-03-2019

    Matty

    Reactie

    Besteld op maandag en woensdag in huis. Goed geregeld. Duidelijke website, goede en snelle service.

  • 09-01-2019

    Haasteren

    Reactie

    Jammer van die vertragingen rond de feestdagen. maar daar kunnen hun ook weinig aan doen denk ik

  • 09-01-2019

    Klaas

    Reactie

    Keurig netjes geholpen en een snelle levering. omruilen was totaal geen probleem en snel in huis.

  • 30-09-2018

    Gerwin van den Hoek

    Reactie

    Had wat sneller gemogen, maar toch een dikke voldoende. Goed advies.

  • 30-09-2018

    tonny

    Reactie

    snel, goedkoop en goeie service.top

  • 19-09-2018

    michel van den herik

    Reactie

    soepel met retourkosten

  • 19-09-2018

    louisa

    Reactie

    Snelle levering en een scherpe prijs. Bij mij ging er iets mis met een bestelling (ik had het verkeerde artikel besteld) en dat werd heel soepel opgelost. Echt super!

  • 19-09-2018

    Duif

    Reactie

    Het ontvangen product koplampen voor Ford Focus was in uitstekende conditie en goed verpakt. De levering was snel. Dus geen enkel probleem

  • 18-09-2018

    gerjan

    Reactie

    Duidelijke website en communicatie via de mail. Levering volgens opgave en perfect product.

  • 18-09-2018

    Beusekom

    Reactie

    goede prijzen, snelle levering (of beter gezegd… gewone normale levertijden), ruim aanbod. ik ben een tevreden klant

  • 04-09-2018

    R harms

    Reactie

    Heb en bumper bestelt en de pasvorm was goed geen probleem mee gehad goede zijt prima heb de volgende besteling ook al gedaan super Prijs

  • 02-08-2018

    spang

    Reactie

    ik heb vanmorgen een buitenspiegel besteld maar heb nog geen mail gehad en zit ook niet in de spambox

  • 03-07-2018

    Menno

    Reactie

    Voor amper €60 een compleet nieuw raammechanisme voor onze Megane coupé (youngtimer '98, door zoon vlotjes gemonteerd) en 't werkt weer op en top!

  • 25-04-2018

    René

    Reactie

    Zondag online een dwarsbalk besteld Goede makkelijke site om te vinden wat ik zocht. Had geïnformeerd over de levertijd en deze was precies zoals men aangaf. Netjes op tijd door transmission geleverd. Ik ben zeer tevreden.

  • 26-10-2017

    Hans Kramer

    Reactie

    Top radiator geleverd en voor een topprijs

  • 19-09-2017

    ron wolff

    Reactie

    prijs goed, onderdelen goed, alles goed, volgende keer weer !

  • 21-03-2017

    Marc

    Reactie

    Prima bedrijf: snel, goedkoop en no-nonsense.. precies wat je zoekt dus eigenlijk..

  • 01-03-2017

    betis transport

    Reactie

    9

  • 24-02-2017

    marc

    Reactie

    goede en vlotte service

  • 23-02-2017

    Robin

    Reactie

    Top doe zo verder ik zou enkel meer producten aanbieden voor de oudere toyota landcruiser reeksen

  • 23-02-2017

    Gar. Gebr. Toonders BV

    Reactie

    Pasvorm achterlicht Kangoo is slecht

  • 23-02-2017

    Baetens gunter

    Reactie

    De kwaliteit van het stuk dat ik besteld had trekt op niets . Kwestie service heel goed .

  • 23-02-2017

    peter

    Reactie

    ik heb 3 weken geleden bestelling geplaatst maar zou een bevestiging krijgen .deze heb ik nooit gekregen

    Reactie: Dat is vervelend. Deze is waarschijnlijk in de Spamfilter verdwenen.

  • 23-02-2017

    J.L. Lucassen

    Reactie

    Alles prima gegaan volgens afspraak.

  • 23-02-2017

    Huub Jansen

    Reactie

    waren helaas niet de goede dorpels maar de plaatwerker kon de dorpels vermaken

  • 23-02-2017

    A van der lande

    Reactie

    Was goed netjes en snel afgeleverd en tevreden

  • 23-02-2017

    marco van giesen

    Reactie

    tevreden voor herhaling vatbaar

  • 23-02-2017

    F. de Boer

    Reactie

    A

  • 19-02-2017

    S.Baldew

    Reactie

    Perfect geprijsd netjes ingepakt snel in huis correcte service 8.5 cijfer

  • 18-02-2017

    mark

    Reactie

    zeer tevreden normale prijzen

  • 18-02-2017

    jan willem

    Reactie

    prima geholpen zeer prettig bedrijf.

  • 18-02-2017

    James Taghavi

    Reactie

    bedankt voor alles

  • 16-02-2017

    a van dalen

    Reactie

    heb bij jullie een voorbumper in de primer besteld voor een citroen berlingo van 2004, maar er zit helemaal geen primer op de bumper wel extra kosten voor mij om de bumper te spuiten.

     

    Reactie: de primer zit in het materiaal en de bumper is glad, dus overspuitbaar.

  • 16-02-2017

    J.hagens

    Reactie

    Niet juiste voorscherm geleverd. Had voorschriften van suzuki sj 413 besteld, maar heb er een van n samur ai gekregen.is niet t zelfde.horen jullie te weten en t te vermelden als t niet t zelfde is.zet t dan niet op de site voor sj 413.

     

    Reactie: bestellingen mogen altijd binnen 14 dagen retour.

  • 16-02-2017

    Manuel Ordonez

    Reactie

    Naar aanleiding van koplampen Citroen 1

  • 16-02-2017

    josine

    Reactie

    Goede prijs kwaliteit. Levering duurt iets langer maar daar staat dan ook een lage prijs tegenover.

  • 16-02-2017

    Wieten

    Reactie

    x

  • 16-02-2017

    Yavuz Ugur

    Reactie

    Een bumper en twee koplampen voor mijn Polo besteld, netjes op tijd geleverd. Een van de goedkoopste op internet. Bedankt voor de goede service.

  • 16-02-2017

    E.J.Feller

    Reactie

    goede en snelle service. bij een bestelde voorbumper, bestaande uit 6 onderdelen was de passing wat lastig

  • 16-02-2017

    nienhuis

    Reactie

    pasvorm fitting van de richtingaanwijzer niet goed en door bijwerken pas gemaakt. verder prima.

  • 16-02-2017

    Bosch

    Reactie

    Zeer tevreden, met name over snelle reactietijd en levering. Kreeg zelfs op zondag antwoord ! Product was binnen 2 dagen 800 km verderop (Frankrijk). Een aanrader !

  • 16-02-2017

    Co van Duin

    Reactie

    Prima snelle en correcte levering

  • 15-02-2017

    Frank Gruijters

    Reactie

    de onderdelen zijn snel geleverd tegen een heel goede prijs .Ik ben zeer tevreden en zal er zeker nog eens wat gaan kopen.

  • 15-02-2017

    jacob herrema

    Reactie

    had ver wacht dat de spiegel kap kompleet was maar dat was niet zo het onderstuk zat er niet bij laat dat nu ook stuk zijn zo heb ik er niks aan links t5 2007 zijn er geen onder stuken voor

  • 15-02-2017

    G. Blokland

    Reactie

    Kunststof onderdelen zeer grondig verpakt. Het is te zien dat er aandacht is gegeven aan het verzend klaar maken.

  • 15-02-2017

    Jean

    Reactie

    Zeer tevreden . Vlot geleverd , goede kwaliteit en goede prijs .

  • 15-02-2017

    N.senturk

    Reactie

    Hoge verzendkosten

  • 15-02-2017

    D kleine deters

    Reactie

    Geen opmerkingen

  • 15-02-2017

    Jeffrey

    Reactie

    Simpel maar makkelijke website en gewoon duidelijk met wat je gaat bestellen! Levering is snel en duidelijk wanneer en hoe het geleverd word. Productkwaliteit ten opzichte van de prijs helemaal in orde!

  • 15-02-2017

    Robinson

    Reactie

    Het onderdeel paste niet. Heb voor de keuring n andere laten plaatsen .

  • 15-02-2017

    Van Poppel

    Reactie

    De levering was goed alles is geleverd wel in een slappe groote doos en er was een lamp kapot die in een onbeschadigde doos zat we hebben daar melding van gedaan en jullie zouden een nieuwe sturen maar die is nog niet aangekomen Dus daar wachten we op.

  • 15-02-2017

    D van der Staal

    Reactie

    goede onderdelen, prima service

  • 26-01-2017

    Autohuis Veenstra

    Reactie

    Zeer goed adres snel en top

  • 22-11-2016

    Alexander

    Reactie

    Bumper, koplamp en knipperlicht besteld voor Peugeot Partner. Snel geleverd en traceerbaar. Pasvorm knipperlicht niet 100%, iets moeten bijwerken. Uiteindelijk een net resultaat!

  • 21-11-2016

    Jochen

    Reactie

    ben heel tevreden met de bestelde onderdelen alsook de vlotte verzending, zal zeker vlug terug een bestelling plaatsen.

  • 18-11-2016

    Patrick

    Reactie

    Goede en snelle service. Prijs / kwaliteitverhouding prima zeker een aanrader.

  • 14-11-2016

    De jong

    Reactie

    Webshop duidelijk. Goede/goedkope prijzen. Montage van de goedkopere verlichting valt soms iets tegen. De pasvorm van de doppen bijvoorbeeld. Maar dat is ook de keuze voor de goedkopere ipv een Valeo of bosch, verschil moet ergens inzitten...

  • 14-11-2016

    van Dijk MG

    Reactie

    goed

  • 13-11-2016

    frankie

    Reactie

    goed groeten Frankie

  • 12-11-2016

    R Haanstra

    Reactie

    Zeer tevreden.

  • 12-11-2016

    geysen achille

    Reactie

    ik ben tevreden met de geleverde service

  • 12-11-2016

    Marc Corstjens

    Reactie

    Ik zou het graag willen dat ik U firma kon beoordelen maar helaas , ik dacht ook dat ik een bestelling geplaatst had bij jullie maar helaas heb ik nooit niets meer van jullie firma gehoord nadat ik mijn bestelling geplaatst had. Kunnen jullie iets rechtzetten?

    DAN GRAAG NOGMAALS BESTELLEN AUB.

  • 12-11-2016

    C van hulst

    Reactie

    Prima Service, zeer tevreden

  • 12-11-2016

    verhaar, lc

    Reactie

    Goede richtingaanwijzers voor een prettige prijs!

  • 11-11-2016

    B. Biyik

    Reactie

    Super!

  • 11-11-2016

    Mike

    Reactie

    Heb een dorpel en wielrand besteld van een corsa a. En het was keurig op tijd. Wel eerst de dorpel en de dag er op het andere deel. Maar dat was geen probleem. Super.!!

  • 11-11-2016

    Aram Martirosyan

    Reactie

    alleen levering duurt iets langer kwaliteit is 100% ok

  • 21-10-2016

    Jeffrey

    Reactie

    Paar onderdelen voor een Golf MK2 besteld. Snel mailbericht en zeer snel en vooral netjes geleverd. Super tevreden! Bedankt jongens!

  • 07-09-2016

    Peter v Schoonhoven

    Reactie

    Bedankt voor de goede en correcte levering. Alle in goede staat en verpakt ontvangen. Zeer aan te raden adres voor onderdelen.

  • 23-07-2016

    H Bruins

    Reactie

    Na foutieve levering gebeld,geen probleem mij werd gezegd dat het onderdeel nog dezelfde week werd geleverd,inderdaad op tijd om te monteren en de volgende dag met vakantie vertrokken.

  • 03-03-2016

    I Kapelle

    Reactie

    Dinsdag buitenspiegel besteld en vandaag ál binnen. .Helemaal TOP !!!

  • 21-10-2015

    yuri vdw

    Reactie

    als belg ben ik heel content over de geleverde stukken.Was op tijd en prijs was ok

  • 29-07-2015

    Tom Seldenthuis

    Reactie

    Een bestelling van bumpers gedaan bij Artaparts. Helaas kwam 1 bumper beschadigd aan. Mail gestuurd en kreeg direct een nieuwe bumper opgestuurd. Erg tevreden over de service. Bestelling is binnen 3 werkdagen binnen!

  • 29-06-2015

    C J van de Pol

    Reactie

    onderdelen besteld voor mijn Ford Sierra 1990. plaatwerk en verlichting. netjes geleverd verpakt en op tijd! wat niet leverbaar was keurig een credit! prima.

  • 26-05-2015

    Johan Schaap

    Reactie

    Mooi op tijd geleverd,vriendelijke bezorger. Onderdelen passen redelijk tot goed.

  • 06-05-2015

    bas

    Reactie

    gewoonweg goed !!

  • 09-04-2015

    joris

    Reactie

    Ik bestelde koplampen, tijdig geleverd, goeie kwaliteit en helemaal niet duur. Gewoonweg perfect ?

  • 08-04-2015

    J.W.M. Arts

    Reactie

    Tweemaal iets besteld alles oke en snelle bezorging

  • 08-04-2015

    h broier

    Reactie

    Duidelijke site en goed en snel geleverd.

  • 24-03-2015

    Patrick

    Reactie

    De Bestelling werd correct en schadevrij geleverd

  • 09-02-2015

    Mick Smorenburg

    Reactie

    Goede service, snelle levering! Nu op zoek naar een uitlaatdemper voor m\'n Renault 5

  • 07-02-2015

    adriaans

    Reactie

    ik heb de onderdelen per mail besteld omdat de site onbeveiligd is(dit vond ik te eng i.v.m. bank transacties).verder niets dan lof. Vr.gr.Ton

  • 07-02-2015

    saber

    Reactie

    arta parts doet wat het belooft.prima

  • 06-02-2015

    Oppelaar

    Reactie

    prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Snelle levering. Ook onderdelen voor oudere auto\'s.

  • 06-02-2015

    Geert Van Wiemeersch

    Reactie

    Ik heb mijn bestelling teruggestuurd : in tegenstelling tot wat de website vermeldt zijn de portkosten NIET terugbetaald. Reden van terugsturen : ik had een mistlamp besteld, maar die paste totaal niet, niettegenstaande volgens de website het onderdeel wel het juiste was. Vriendelijke groeten, Geert

  • 06-02-2015

    Chiel Ligthart

    Reactie

    Heb een inlasdeel bij jullie besteld. Dit kwam helemaal vervormd aan. Dit heb ik gemeld via de mail. Kreeg van jullie de reactie dat buig je even terug en heeft verder geen invloed op het eindresultaat. Zelf ben ik plaatwerker en autospuiter. Dus ik weet dat het de nodige aandacht vergt om dit weer netjes te krijgen. Ik vind de reactie van jullie kant erg makkelijk en onprofessioneel.

    Reactie; Helaas komt het voor dat dingen beschadigd aankomen. Met enige inspanning is het dan weer goed te maken. Helaas is verzenden niet zonder risico. Als we een nieuwe sturen is de kans op herhaling groot. Vandaar.

  • 06-02-2015

    Imad

    Reactie

    Ik heb 6 onderdelen besteld. Heb alleen maar 4 gekregen. Jammer dat het niet op tijd is gecommuniceerd. Ik heb wel geld terug gekregen. Maar moet nu weer gaan bestellen en weer kosten betalen voor het plaatsen van die onderdelen. Voor de rest is goed web winkel.

  • 06-02-2015

    Giena

    Reactie

    Goede service! Snelle bezorging en netjes verpakt! Bedankt!

  • 06-02-2015

    Kris Govers

    Reactie

    enig minpuntje , persoon aan de telefoon vond ik niet zo vriendelijk

    Reactie: zal niet meer gebeuren ;-)  Maar onze zuiderburen zijn niet altijd even gemakkelijk te verstaan.

  • 06-02-2015

    schuilenburg

    Reactie

    prima

  • 06-02-2015

    patrick victoor

    Reactie

    ik vind de levertijd naar België een beetje lang duren

  • 06-02-2015

    verstraete dirk

    Reactie

    Zoals gewoonlijk, alles perfect

  • 06-02-2015

    Kim

    Reactie

    /

  • 06-02-2015

    ASN Vermaire

    Reactie

    Pasvorm en strakheid van plaat delen niet helemaal 100 % maar dat kan ook niet anders met imitatie delen voor deze prijs niet zeuren , klant is tevreden en geholpen.

  • 06-02-2015

    Joep Vleeshouwers

    Reactie

    Tot Heden geen klachten , ga zo door

  • 06-02-2015

    albert

    Reactie

    goede service echt een aanrader koop al jaren bij hun iedereen doen eerlijk goede onderdelen voor een goede prijs

  • 06-02-2015

    Maurice

    Reactie

    .

  • 22-01-2015

    Gino Onkelinx

    Reactie

    Bedankt voor de vlotte en snelle perfecte service. MVG Gino Onkelinx

  • 21-01-2015

    h boonstra

    Reactie

    Gewoon goed

  • 21-01-2015

    wimvanhaastert

    Reactie

    Voor mijn als nieuwe klant is de eerste bestelling goed verlopen. Ben bereid al mijn autoplaatwerk bij U te kopen. En de prijs is ook oke. Met vriendelijke groet

  • 21-01-2015

    Arnold

    Reactie

    Keurig verzorgd

  • 21-01-2015

    h.berenpas

    Reactie

    levertijd heeft een 1 Dit omdat het ruim 2weken duurde. We denken dat de betreffende besteller geen zinhad om op 31 dec langs te komen. Hij gaf aan het adres niet te kunnen vinden. Daarna duurde het nog twee tweeafleveringspogingen voor de onderdelen kwamen.

  • 21-01-2015

    thijs peter

    Reactie

    geen antwoord gehad op mijn vraag of het over een gehele koplamp ging er was wat twijfel ivm de prijs hier over maar is intussen geplaatst en ok

  • 21-01-2015

    DEWA-rent

    Reactie

    Zeer tevreden klant

  • 14-01-2015

    jimmy

    Reactie

    zending goed op tijd was 1 onderdeel te weinig geleverd en 1 stuk beschadig geleverd en dit hebben ze onmiddellijk opgelost door nieuwe onderdelen op te sturen zodat alles netjes op tijd gemonteerd kon worden

  • 30-12-2014

    w.j.v.d.vos

    Reactie

    perfekt

  • 30-12-2014

    houbrakenmetaal

    Reactie

    prijs goed

  • 29-12-2014

    Juul de Bock

    Reactie

    radiateurbalk snel binnen gekregen. helaas wel alle lipjes verbogen maarja dat mag de pret niet drukken vind ik. dat lag meer aan de transporteur dan aan artaparts want de balk was zeer goed verpakt. de transporteur is er gewoon lomp mee omgegaan.

  • 29-12-2014

    Ron Kuiper

    Reactie

    goede service en snelle levering waardoor je snel aan de gang kan gaan met je auto

  • 29-12-2014

    Donners

    Reactie

    ok

  • 29-12-2014

    Dirk Baelen

    Reactie

    Ben zeer tevreden over de shop en de gekochte produkten.

  • 29-12-2014

    Rego christiane

    Reactie

    Tevreden.

  • 29-12-2014

    jansen

    Reactie

    Alles perfect, goede kwaliteit en snelle levering.

  • 29-12-2014

    Frank

    Reactie

    Prijs/kwaliteit = TOP !

  • 15-12-2014

    han

    Reactie

    lange levertijd en slechte pasvorm van de onderdelen

    REACTIE: Indien u niet tevreden bent, kunt u het altijd terugsturen.

  • 14-12-2014

    w.j.v.d.vos

    Reactie

    perfect geregeld

  • 14-12-2014

    sels Wilfried

    Reactie

    Eerste kennismaking geeft mij een zeer positief gevoel ,zal zeker niet nalaten de shop te bezoeken indien ik onderdelen nodig heb.

  • 14-12-2014

    Nijs Verburg

    Reactie

    x

  • 14-12-2014

    Jonnie Slot

    Reactie

    Toppie

  • 14-12-2014

    Hub Spronck

    Reactie

    tevreden

  • 14-12-2014

    jonker h.j.

    Reactie

    .

  • 14-12-2014

    Frank

    Reactie

    Vlotte afhandeling , een goed product voor een goede prijs !

  • 10-12-2014

    J.Vasseur

    Reactie

    prijs is erg gunstig,kwaliteit is goed.

  • 08-12-2014

    M.HAZEKAMP

    Reactie

    IK BEN ZEER TE VREDEN IK ZOU HET WEL LEUK VINDEN DAT JULLIE MEER ARTIKELE HEBBEN GROET

  • 08-12-2014

    Errol van de Straat

    Reactie

    Levering en communicatie okee...

  • 07-12-2014

    dirk jonniau

    Reactie

    alles is altijd goed verlopen kan niet beter

  • 06-12-2014

    Theunis M

    Reactie

    Alles dik in orde!!! Ook de prijs is zeer goed!!!

  • 01-12-2014

    Jack v Hattum

    Reactie

    Snelle levering goede service

  • 01-12-2014

    P.JH. Hermans

    Reactie

    Een tevreden koper!

  • 23-11-2014

    Vredenburg

    Reactie

    Voor verzending betere controle op onderdelen, en beter verpakken. Bij 1 van de 2 spiegels waren in de verpakking wat klemmetjes gebroken. Ondanks dat helemaal top!!!!

  • 22-11-2014

    m zeebregts

    Reactie

    rechter achterlicht past niet zo mooi als het linkse dat past 100 procent rechts 80 procent

  • 22-11-2014

    G.M.C. Mauriks

    Reactie

    Ik had een rechterbuitenspiegel besteld.De prijs was zeer scherp en de kwaliteit deed niet onder voor een orginele Fiat spiegel.Reageren erg snel als je,via mail, een vraag over het product hebt.Na bestelling binnen 24 uur het product ontvangen.ALLE LOF VOOR DEZE WEBSHOP.

  • 22-11-2014

    Ruud

    Reactie

    goeie sevice

  • 16-11-2014

    De Tandt

    Reactie

    Prijs en kwaliteit . Zeker aanrader.

  • 16-11-2014

    Henk Warringa

    Reactie

    De service is goed, het materiaal was van een ander model auto waarvan het onderdeel in verste verte niet bij elkaar in de buurt kwam. Dus de webshop en het magazijnbeheer komen niet met elkaar overeen, beetje jammer in deze tijd, na hem te hebben geruild was alles goed. Maar de levering duurde daardoor dus een dag langer.

  • 15-11-2014

    Cindy

    Reactie

    Vriendelijke en behulpzame service, correcte levering, goede uitleg,... Ik ben tevreden.

  • 15-11-2014

    w.van de Goor

    Reactie

    Het onderdeel was nergens te krijgen maar bij jullie wel. Het was wel even afwachten of het helemaal compleet was omdat de omschrijving vrij sober is. Ik mis op de site of het onderdeel op voorraad is en de verwachte levertijd. Maar ik ben uit eindelijk heel tevreden omdat jullie voor ons het juiste onderdeel wel in huis hadden en hier geen een bedrijf kon mij helpen. Ik hoop dat jullie iets kunnen met mijn opmerkingen. Met vriendelijke groet.

    REACTIE; De omschrijving en afbeelding geeft aan dat het om een complete spiegel gaat. De levertijd staat bij de toelichting, 2 a 3 dagen. Webshops hebben over het algemeen geen vooraad. Wij krijgen elke nacht geleverd door onze leveranciers. Dus zodra de betaling geregeld is, wordt het artikel betseld, en wordt dan de aansluitende dag verstuurd. Zie ook onze toelichting op de site.

  • 15-11-2014

    peter ivanov

    Reactie

    zeer goed tot nu toe!

  • 11-11-2014

    Ruud

    Reactie

    Alles was in orde!!

  • 10-11-2014

    Olislaegers Rudy

    Reactie

    Zeer tevreden van zowel kwaliteit als levering.

  • 10-11-2014

    Mark

    Reactie

    Perfecte snelle levering,Helaas heb ik een koplamp een beetje moeten uitvijlen ivm een niet over te zetten hoogte regeling.(pasnokken fout)

  • 09-11-2014

    Ton van der Sterren

    Reactie

    Alles was ok alleen in het midden van de bestelde motorkap zat een deukje.

  • 09-11-2014

    mark

    Reactie

    De onderdelen passen altijd goed en als ze een keer niet passen is het ook geen probleem word er zo een nieuwe besteld

  • 08-11-2014

    Ezra van Tricht

    Reactie

    Ik vond het jammer dat de verzondkosten zo veel waren voor alleen een spiegel. Voor de rest was alles tiptop in orde!

  • 08-11-2014

    Jan

    Reactie

    Past perfect, goede prijs en zeer snelle levering.

  • 08-11-2014

    jaap de klerk

    Reactie

    Goede afhandeling en bezorging, alleen jammer dat je online buiten de werktijden de bestelling niet kan afronden.nu duurt het 3 dagen.overdag betalen, morgen afsturen en overmorgen in huis.voor de rest is alles TOP Vr.gr. jaap de klerk (particulier)

  • 08-11-2014

    Ina hofenk

    Reactie

    Zeer tevreden over de levering

  • 04-11-2014

    Denier Hans

    Reactie

    Zeer handig dat de mogelijkheid er is om stukken te bestellen zonder dat ge u moet aanmelden plus een zeer snelle ontvangst van de bestelde onderdelen na ontvangst betaling. Alsook een goede opvolging van de situatie van de bestelling (via mail)

  • 02-11-2014

    gerd lannoey

    Reactie

    topie

  • 02-11-2014

    H Titulaer

    Reactie

    snel gevonden en snel geleverd

  • 02-11-2014

    Rob

    Reactie

    Prima service en snel, Strip ha 1 lip te veel, weggehaald, nu ok.

  • 02-11-2014

    Frans Timmermans

    Reactie

    Goede en snelle service

  • 02-11-2014

    piet de beeld

    Reactie

    Alleen maar positief

  • 02-11-2014

    E.Ascipinar

    Reactie

    Beetje jammer moeilijk telefonisch bereikbaarheid, voor de rest super!!

  • 02-11-2014

    P van Reijswoud

    Reactie

    Dit is een super bedrijf groet Peter

  • 27-10-2014

    Autoschade Chirs van den Hoven

    Reactie

    top

  • 26-10-2014

    erik marx

    Reactie

    Goeie service en snelle levering gewoon geen klachten gewoon goed.

  • 26-10-2014

    Bronk

    Reactie

    Alles netjes op tijd geleverd

  • 26-10-2014

    Roeland blaauw

    Reactie

    Ik 2weeken terug mistlamp bestel en er is nog Binnen mijn vraag is waneer kompt het binnen met vriendelijken groeten rj

    Reactie: Je hebt ook al 2 weken geleden bericht ontvangen dat hij klaar ligt. ;-)

  • 25-10-2014

    stofl

    Reactie

    bedankt

  • 25-10-2014

    J.C.van Prooijen

    Reactie

    .

  • 25-10-2014

    Hessel-Jan Herder

    Reactie

    ben wel tevreden alleen liep geloof ik door omstandigheden of zoiets de levertijd iets langer kan gebeuren hebben het daar ook over gehad

  • 25-10-2014

    J.Stellingwerff

    Reactie

    zeer snelle levering, alles perfect.

  • 25-10-2014

    Roel Barberien

    Reactie

    DPD is niet de beste vervoerder qua tijd en kosten, met TNT of GLS meestal de volgende dag al in huis bij andere bestellingen. Dat vind ik het enige nadeel.

    REACTIE: Wij versturen 1 dag nadat u bestelt heeft en wanneer de betaling binnen is. Dus de de volgende dag in huis is nooit te realiseren. Dat ligt dus niet aan DPD. Het principe is bijvoorbeeld; maandag besteld en betaald, dan heeft u het woensdag in huis.

  • 25-10-2014

    Martin van der Kwast

    Reactie

  • 24-10-2014

    Elien

    Reactie

    Goede en snelle service. Ik had mijn pakket al binnen 3 dagen!!

  • 24-10-2014

    Maikel

    Reactie

    Prima kwaliteit en prijs. Snelle en correcte levering en service. Een volgende keer weer een blik werpen als eerste bij Artaparts.

  • 20-10-2014

    gregory

    Reactie

    Top webshop. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Goede bezorgtijd zeker en vast nogmaals op deze site bestellen.

  • 19-10-2014

    Xaveer Diesveld

    Reactie

    Eerste levering was niet compleet, na email-contact is alles tot volle tevredenheid netjes en snel opgelost. Bedankt; de onderdelen zijn gemonteerd en het ziet er allemaal weer netjes uit !!

  • 18-10-2014

    Autoservice David

    Reactie

    Ik had onderdeel besteld na een vier of dagen overgedragen aan transmission op vrijdag middag pas volgende week maandag ontvangenm service te laag en slecht.

    REACTIE; Als iets vrijdag verstuurd wordt is het er inderdaad maandag, dat klopt. En tussentijds de bestelling 3x gewijzigd op uw verzoek.

  • 18-10-2014

    J. Klapwijk

    Reactie

  • 18-10-2014

    Martijn hendriks

    Reactie

    Goed geprijst, netjes op de hoogte gehouden van de verdere verloop van het paket van A naar B. Alleen als je het pakket snel wil hebben heb je geen snelle pakket service! Ik ben zeer tevreden.

  • 18-10-2014

    Jh van de Lee

    Reactie

  • 18-10-2014

    L. Wienhofen

    Reactie

    de dorpel is wat aan de dunne kant,maar wat moet je verwachten voor zo\'n lage prijs. prijs /kwaliteit is in orde

  • 18-10-2014

    Steven

    Reactie

    Alles ok

  • 18-10-2014

    Motorkleding Zaanstad

    Reactie

    Ik was de spiegelkap van mijn Ford Transit verloren en de dealer kon alleen de (hele dure)complete spiegel leveren. Een losse kap was volgens hen niet verkrijgbaar. Bij Artaparts dus wel. Snel besteld en de volgende dag in huis. Afdekkap past perfect. Ik ben er blij mee!!

  • 15-10-2014

    John van Wel

    Reactie

    Twee koplampen voor mijn Alfa Romeo 166 besteld en binnen twee dagen ontvangen. Optie om na melding verzendkosten evt nog te annuleren is ook zeer klantvriendelijk.

  • 15-10-2014

    fam Lesierse

    Reactie

    alleen TNT houdt ze eigen niet aan de levertijd

  • 15-10-2014

    Vakgarage TROMP

    Reactie

  • 10-10-2014

    Louise

    Reactie

    Snelle levering van mijn bumper, tevens goed veilig verpakt. Verder bij iedere handeling een email ontvangen om zo op de hoogte te blijven van de status.

  • 10-10-2014

    Harmen

    Reactie

    2 dorpels voor m\'n Ford Sierra besteld. Binnen enkele dagen in huis, netjes verpakt. Artaparts is een prima winkel!

  • 09-10-2014

    ARC HARTHOORN

    Reactie

    GEWOON ALTIJD SUPPER

  • 09-10-2014

    E.v.L. Autoschadeherstel

    Reactie

    Dik tevreden.

  • 09-10-2014

    Autoservice R. Meyboom

    Reactie

  • 09-10-2014

    Folbroeck

    Reactie

    enkel de mail van bevestiging dat u verstuurd met bEtaling daar staat dat er gemaild word als het verzonden word maar dat gebeurd niet.

    REACTIE; dat is juist, er is een storing in de verbinding tussen ARTAparts en DPD. De klant omtvangt nu een mail met daarin een rechtstreekse link naar de DPD Tracking service.

  • 08-10-2014

    Fank

    Reactie

    Geen op of aanmerkingen. Binnen 3 dagen geleverd.

  • 08-10-2014

    Tomas Nuytkens

    Reactie

    Ben over alles zeer tevreden. Bestellen is simpel, het is snel geleverd en alles is netjes ingepakt. Vind het alleen jammer dat de linker dorpel die ik voor mijn golf 3 bestelde geen 100% past.

  • 06-10-2014

    Eijkemans J

    Reactie

    Spiegels netjes aan gekomen super

  • 06-10-2014

    George

    Reactie

    Bestelde onderdeel snel en in goede orde ontvangen.

  • 06-10-2014

    Kristof

    Reactie

    Leuke site kwalitatief en toch goedkoop materiaal zeker een aanrader en zal zeker in de toekomst nog besteld worden.

  • 05-10-2014

    R. Louwes

    Reactie

    Goede kwaliteit, leveringskosten vrij hoog. Geen bericht van DPD gekregen omtrent levertijd.

    REACTIE: omdat wij verplicht zijn als bedrijf om BTW te berkenen over de verzendkosten, is het inderdaad duurder dan een particulier gewent is te betalen als hij een pakje verstuurd. De berichtgeveing van DPD gaan we uitzoeken.

  • 05-10-2014

    Bronk

    Reactie

    Nvt

  • 05-10-2014

    J. A. J. Venema

    Reactie

    Goed voor mekaar.

  • 05-10-2014

    andyolande@upcmail.nl

    Reactie

    x

  • 05-10-2014

    Richard Derogee

    Reactie

    Perfecte service en goede prijs kwaliteit verhouding, en zeer snelle levering.

  • 05-10-2014

    J. Bracke

    Reactie

    Ik kreeg niet helemaal hetgeen ik bestelde, maar de prijs die ik betaalde klopt wel met het verkeerde stuk. Ook was een plaat beschadigd, alleen bubbelverpakking zat errond.

    REACTIE: het blijft inderdaad moeilijk om een schadegevoelig onderdeel zonder schade te leveren. Ondanks dat de noppenfolie uit meer dan vier lagen bestaat.

  • 05-10-2014

    Kurt

    Reactie

    Wij zijn zo tevreden met de site, per toeval ooit gevonden en bestellen regelmatig als we iets nodig hebben, goedkoper bestaat niet. Producten worden altijd netjes op tijd bezorgd en goede kwaliteit !

  • 05-10-2014

    H. Lier

    Reactie

    geen

  • 29-09-2014

    Kenny De Smaele

    Reactie

    Budgetvriendelijke onderdelen.

  • 26-09-2014

    Wil Paardekooper

    Reactie

    Geen

  • 26-09-2014

    Andy

    Reactie

    Ik ben tevreden over de service, super.

  • 26-09-2014

    Ram

    Reactie

    Onderdelen voor m`n Fiesta mk7 bestelt. Na enkele werkdagen waren ze geleverd in Belgie. Zeer tevreden over de snelle levertijd en service, en uiteraard de onderdelen passen prima. Mijn dank hiervoor! En na email te sturen dat er enkel een automaat radiator op de site stond, zelfde dag nog aangepast wat een service!

  • 26-09-2014

    Frank Vercamme

    Reactie

    Alles perfect verlopen. Bedankt.

  • 26-09-2014

    Tony

    Reactie

    Zo als altijd perfect. Ik ben blij met jullie.

  • 26-09-2014

    Poghosyan Ashot

    Reactie

  • 26-09-2014

    BMS

    Reactie

    Top geregeld.

  • 24-09-2014

    Solak Hasan

    Reactie

    Dank u voor alles. Tot nog eens in de toekomst.

  • 23-09-2014

    Patrick Lugtig

    Reactie

    x

  • 22-09-2014

    Kees

    Reactie

    Waardering: prima!

  • 22-09-2014

    Niels Haan

    Reactie

    Terugbetaling na retourzending mag wat vlotter.

    REACTIE: Helaas naar de verkeerde rekening overgmaakt. Is direct gecorrigeerd.

  • 22-09-2014

    Aanhane

    Reactie

    Bedankt voor de Service !

  • 22-09-2014

    Riesmeijer

    Reactie

    Prima shop,prima leverimg. Jammer dat er in de door mij bestelde motorkap een klein deukje zat.

  • 21-09-2014

    Marty Kamphuis

    Reactie

    Hele goede service en levertijd...!!! Super

  • 21-09-2014

    Brums Custom Car Center

    Reactie

    Goede service en kwaliteit.

  • 20-09-2014

    Winkler

    Reactie

    Adreswijziging na bestelling correct doorgevoerd. Prima!

  • 20-09-2014

    J. Vreeswijk

    Reactie

    .

  • 20-09-2014

    Egbert van Faassen

    Reactie

    Het gemak waarmee je besteld en bericht krijgt als je het wilt afhalen is fenomenaal.

  • 20-09-2014

    Noordland auto\'s

    Reactie

    Altijd goed!

  • 20-09-2014

    H. J. A. Kluytmans

    Reactie

    nvt

  • 20-09-2014

    Debaene Patrick

    Reactie

    Goed ontvangen, past perfect.

  • 20-09-2014

    Pat Mostmans

    Reactie

    Levering is misgelopen doordat een foutief adresnummer werd opgegeven. Pakket werd aangeboden op Stevennekens 163 A i.p.v. op het nummer 1 A ... DPD dienst was telefonisch niet bereikbaar en heb daardoor via mail een en ander moeten rechtzetten ... waar zat die fout? Bij jullie adressering of bij DPD?

    REACTIE: Dat is jammer. Het adres zit bij ons correct in het systeem. Excuus voor het ongemak.

  • 20-09-2014

    Van de Fliert

    Reactie

    Prima verlopen!

  • 20-09-2014

    Gebr. van Gent B.V.

    Reactie

    Prima service!

  • 12-09-2014

    Orlans Romano

    Reactie

    Ik heb mijn bestelling super goed aangekregen. Alles is zeer netjes verpakt en afgeleverd. Bedankt voor de snelle en goede afhandeling!!! Ik ben aangenaam verrast echt een aanrader om bij jullie te bestellen!!!! Mvg, Orlans Romano

  • 07-09-2014

    E. Elting

    Reactie

    Ik heb alle beoordelingen een 10 gegeven maar voor service een 6 aangezien hierin, in mijn ogen nog verbeteringen te maken zijn: Ik heb een retourzending aangemeld per email, zoals beschreven op de website, maar heb hierover geen reactie terug ontvangen. Daarnaast kan ik op de website nergens terugvinden wanneer ik mijn geld terug kan verwachten. Vermelding zou handig zijn zodat ik weet waar ik aan toe ben. Gezien alle goede beoordelingen die er in het gasten boek staan, ga ik er vanuit dat mijn retourzending ook snel zal worden afgehandeld en mijn geld terug krijg.

    REACTIE: Men krijgt altijd per direct of iig zsm het geld retour. Dat vinden wij vanzelfsprekend eigenlijk.

  • 05-09-2014

    A.W. de Winkel

    Reactie

    Besteld onderdeel was helaas (tijdelijk) niet leverbaar dus puntentelling voor kwaliteit en levertijd niet echt kunnen beoordelen. Echter na 1 telefoontje werd mij de mogelijkheid geboden de bestelling te annuleren en het bedrag stond eerstvolgende dag op mijn rekening retour geboekt. Prima service

  • 25-08-2014

    Jan Nooteboom

    Reactie

    perfect eerste zending was het spiegelglas gebroken na 1 belletje werd er zonder problemen een hele opgestuurd ga zo door

  • 13-08-2014

    van de Wetering

    Reactie

    Vanwege de vele slechte beoordelingen op internet over Winparts 2 koplampen Astra g bij Artaparts besteld. Spotgoedkoop en de andere dag geleverd. Keurig op de hoogte gehouden met track en trace code. Zo kan het dus ook!! familie van de Wetering, Leiden

  • 01-08-2014

    Jan van Ast

    Reactie

    Van de 2 nieuwe koplampen, bleek er een een lek te hebben. 5x gekit maar bleef water inkomen. Contact met ARTA. Geen probleem. Er werd een nieuwe koplamp opgestuurd die ik vandaag heb ontvangen. Top.

  • 17-07-2014

    H.E. Rudolph.

    Reactie

    Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen. Nogmaals dank voor de goede service. M.v.g. H.E. Rudolph.

  • 09-07-2014

    Ed Klerks

    Reactie

    5 juli een spiegelglas besteld, gelijk via Ideal betaald maar helaas is de spiegel pas op 8 juli verzonden.

     

    REACTIE: in het weekend kunnen we helaas niets versturen. Dus maadag besteld en dinsdag vertstuurd. Perfect op schema dus.

  • 09-07-2014

    Pjotr

    Reactie

    de dorpel voor de w114 is aangekomen. Bedankt voor de snelle oplossing op deze manier. Volgende keer graag weer! Met vriendelijke groet Pjotr

  • 09-07-2014

    Steven Lems

    Reactie

    bedankt voor de vlotte service ;-) mvg steven lems

  • 18-06-2014

    -

    Reactie

    De bestelling is in prima staat bezorgd. Mijn dank voor de verzorgde afwerking en de goede service van mijn bestelling. vriendelijke groet Gerrit Kraster.

  • 16-06-2014

    De Wael John

    Reactie

    toffe service en alles perfect geleverd en vlug De Wael John

  • 29-05-2014

    wim janssen

    Reactie

    Dag heren bedankt voor de uitermate goede service. Dit bleek toen onze eerder bestelde spiegel een mankement vertoonde. Perfect

  • 21-05-2014

    Smultax

    Reactie

    Goedendag. Bedankt voor goede service. mvg Smultax

  • 15-05-2014

    Hendrix

    Reactie

    Heb vandaag de onderdelen gekregen. Super snel bezorgd binnen 1 dag.

  • 10-05-2014

    Gerrit Kraster

    Reactie

    Dag Artaparts team, De bestelling in goede orde ontvangen. Vriendelijk bedankt voor de correcte afhandeling.

  • 05-05-2014

    de Jong

    Reactie

    Artaparts gevonden via een OPel forum,spiegel van mn Astra viel er spontaan eraf,bij de Opelgarage word je verlegen als je de prijs hoort,dus maar bij Artaparts besteld.Smorgens besteld volgende dag in de middag in huis,na 5 minuten zat de spiegel erop.TOP

  • 21-04-2014

    Gerben Rovers

    Reactie

    Pakketje in goede orde ontvangen (vrijdag al). Bedankt voor de nette en snelle afhandeling

  • 16-04-2014

    Scholte

    Reactie

    De buitenspiegel van mijn Astra viel er spontaan af. De Opeldealer rekende voor de spiegel 91 euro. Exclusief arbeidsloon. En dan moet je er nog langs. En hopen dat je meteen geholpen kunt worden... Dat kon vast goedkoper, sneller en handiger. Voor nog geen 15 euro incl verzendkosten nieuwe spiegel bij Artaparts besteld. Een dag na de bestelling in huis. Oude onderdeel eraf, snoertjes weer aansluiten, klik en klaar in 5 minuten. Geweldig!

  • 11-04-2014

    Danny

    Reactie

    Maandag besteld, vrijdag geleverd, en dit naar Belgie. SUPER SERVICE

  • 10-04-2014

    Henk van den Bossche

    Reactie

    Ik heb de bestelling ontvangen. Bedankt voor de snelle en nette levering en zeker tot een volgende keer.

  • 10-04-2014

    Frank Smet

    Reactie

    vriendelijk bedankt voor de correcte levering

  • 06-04-2014

    J.C. Speekenbrink

    Reactie

    Langs deze weg wil ik u firma bedanken voor het omruilen van de spiegels voor mijn camper. Prima service.

  • 06-04-2014

    Jan van Ast

    Reactie

    Ik heb de afgelopen 2 jaar verschillende onderdelen voor mijn oude Fiat Ducato(Camper) besteld. Altijd correcte levering, nooit problemen Dus een echte aanrader.

  • 28-02-2014

    Jan Rijkeboer

    Reactie

    geweldig goede service! In eerste instantie kreeg ik bericht dat ik mijn spiegelglas kon halen. Daarna kreeg ik een mail dat het al verzonden was. Was eerst een beetje verbaasd maar ben nu dik tevreden. Verzendkosten namelijk 0,00. Helemaal super, prima gedaan!

  • 19-12-2013

    Paul Lefebure

    Reactie

    Bij deze had ik nog graag mijn tevredenheid meegedeeld in verband met het perfecte verloop van de omruiling van het verkeerd geleverde onderdeel. De stukken zijn nu grootdeels gemonteerd en de pasvorm is perfect. Indien ik in de toekomst nog stukken nodig heb voor mijn wagenpark zal ik zeker uw website raadplegen.

  • 15-11-2013

    Mo

    Reactie

    gisteren besteld, vandaag in huis.

  • 11-10-2013

    verweij,s trucking lopik

    Reactie

    super service, gisteren besteld, vandaag via bank betaald, maar ook vandaag al in huis. top!!!

  • 30-09-2013

    loek aretz

    Reactie

    goede overzichtelijke site. makkelijk te bestellen. snelle levering. helemaal top.

Reviews

Kwaliteit webshop
8.1
Kwaliteit onderdelen
8.2
Levertijd
8.2
Service
8.4