Kies hier uw Volkswagen

Alle Volkswagen modellen

Volkswagen onderdelen.

* Erg ruim productaanbod, van stadsauto en middenklasser over monovolume, SUV, Cabrio en stoere 4x4
* Volkswagen Golf is de meest populaire auto
* Gekend om z’n bouwkwaliteit
* Populaire modellen: Volkswagen Golf, Volkswagen Passat, Volkswagen Touran, Volkswagen Polo
* Gaat de strijd aan met: Seat, Skoda, Peugeot, Volvo, Hyundai, Citroën, Renault
* Voor elk wat wils: drie- of vijfdeurs, coupé, sedan…
De geschiedenis van Volkswagen begint net na WOII met de introductie van de Volkswagen Kever. Een auto die door Ferdinand Porsche ontworpen was in opdracht van de Führer hemzelve en die eigenlijk eerst Kraft Durch Freude-wagen gedoopt was. Aan serieproductie kwamen de Nazi’s niet toe en daarom werd de auto-van-het-volk een hoeksteen van de wederopbouw van Duitsland. De rest is geschiedenis, want de ganse wereld sloot de sympathieke VW in z’n hart. In Mexico bleef de Volkswagen Kever in productie tot 2003. Uiteindelijk werden er
meer dan 21 miljoen stuks van gemaakt. En daarmee is het niet eens de populairste VW ooit. De Volkswagen Golf stak de Volkswagen Kever inmiddels voorbij. Die is heer en meester in de middenklasse en is inmiddels aan z’n zevende generatie toe.

Familieband met Porsche.
Volkswagen en Porsche hebben een band. Die is erg duidelijk als je naar vroege Porsche’s kijkt. Een 356 of erg oude 911 delen nogal wat kenmerken met de Kever. Door de jaren heen bleef VW een aantal onderdelen leveren voor Porsche en aan deze kant van de jongste eeuwwisseling werd Porsche door Volkswagen ingelijfd. Porsche was in geldnood gekomen toen het probeerde een ander autobedrijf over te nemen en VW moest het bedrijf van de verdrinkingsdood redden. Ironisch genoeg was het bedrijf dat Porsche probeerde op te kopen… VW.

Een gigantische groep.
Volkswagen is meer dan alleen maar een autofabrikant. Het is de kern van één van de grootste autoconcerns ter wereld. Het bedrijf is eveneens eigenaar van de volumemerken Seat, Skoda en Audi, de luxemerken Bentley, Lamborghini en Bugatti, motorfietsenfabrikant Ducati en de vrachtwagenmerken Scania en DAF.

Voor elk wat wils.
Volkswagen heeft sinds het de Volkswagen Golf introduceerde in de jaren zeventig, z’n gamma gestaag uitgebreid. Onder de Volkswagen Golf kwam de Volkswagen Polo. Later kwam onder de Volkswagen Polo de Volkswagen Lupo, die onder meer met een erg zuinige versie (de Volkswagen Lupo 3L) z’n tijd erg vooruit was. Die werd later tijdelijk afgelost door de VW Fox (die in Brazilië werd gebouwd) en die
plaats wordt nu ingenomen door de Volkswagen Up!. Erboven staat al die tijd al de Volkswagen Passat, terwijl je vierdeurs-afgeleiden van de Volkswagen Golf kan vinden onder de naam Volkswagen Jetta, Volkswagen Vento en Volkswagen Bora. Het luxesegment bedient VW ook. Met de Volkswagen Phaeton of met de terreinwagen Volkswagen Touareg. En voor wie dat wat te groot is, is er altijd nog de Volkswagen Tiguan, een SUV in de middenklasse. En tot slot zijn er nog de busjes. Die lopen ook ver uit elkaar. Instappen kan eigenlijk met de Volkswagen Golf Sportsvan, die het midden houdt tussen een break en een monovolume (Volkswagen Golf Plus bij vorige generaties). Erboven zitten
achtereenvolgens de Volkswagen Touran, Volkswagen Sharan en de Volkswagen Multivan. Dat laatste is eigenlijk een personenwagenuitvoering van de bestelwagen Volkswagen Transporter. En nu we het toch over utilitaire auto’s hebben kunnen we ook de Volkswagen Caddy (een compacte bestelwagen waarvan ook een versie voor personenvervoer bestaat), de Volkswagen Crafter en de pick-up Volkswagen Amarok aan de opsomming toevoegen.

Duitse degelijkheid.
Volkswagen is zo een beetje de uitvinder van het begrip Duitse degelijkheid. Belangrijk is dat het daarbij eigenlijk gaat om kwaliteitsperceptie. De Duitsers besteedden erg veel aandacht aan zaken als parasietgeluiden, hoe materialen aanvoelen, ogen en zelfs ruiken, gelijklopende en smalle koetswerknaden… dat soort zaken. In pechstatistieken scoren de producten van het merk niet merkbaar beter dan andere Europese volumemerken.

Volkswagen onderdelen.
Voor alle Transporter modellen; T1, T2, T3, T4 en T5 levert ARTAparts carrosseriedelen. Koplamp, bumper, spatbord, achterlicht, grille en knipperlicht zijn veel gevraagde onderdelen. Maar ook reparatieplaatwerk zoals dorpels, spatbordranden, zijpanelen, deurplaten en deurbodems kan ARTAparts leveren.Voor de Volkswagen Passat levert ARTAparts diverse typen koplampen. De Volkswagen Polo 6N heeft helaas wel eens roestproblemen. Hier heeft ARTAparts dorpels en spatbordranden in het assortiment.En natuurlijk levert ARTAparts als
u schade heeft. Plaatwerk zoals motorkap, spatbord. Maar ook een nieuwe bumper met grille, koplamp en knipperlicht is geen probleem voor ARTAparts. Voor zeer scherpe prijzen heeft u alle onderdelen snel in huis. Zowel de particulier als het autoschadebedrijf en het autobedrijf heeft ARTAparts weten te vinden. Want bij ARTAparts kunt u goedkoop uw auto weer op de weg krijgen.In de schadeauto branche zijn de kleinere auto`s populair. De Volkswagen Lupo, de Volkswagen Fox, de Volkswagen Polo en Volkswagen Up zijn veel gevraagde auto`s. Met behulp van de goedkope auto onderdelen van ARTAparts kunt u een grotere winst maken op uw schadeauto. Wat de verhouding tussen prijs en kwaliteit betreft, is de ARTAparts gewoon een heel slimme keuze.

Volkswagen onderdelen bestellen bij ARTAparts.
Wilt u zelf de onderdelen van uw Volkswagen vervangen? Bij ARTAparts vindt u Volkswagen onderdelen voor uw Volkswagen van hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Bij ARTAparts vindt u Volkswagen onderdelen:
* Van A kwaliteit
* Tegen betaalbare prijzen
* Eenvoudig online bestellen
* Veilig betalen via Ideal
* Snel geleverd

Volkswagen onderdelen on-line bestellen.
Hoe vindt u bij ARTAparts uw Volkswagen onderdelen? Allereerst kiest u hierboven uw Volkswagen model. Vervolgens selecteert u het onderdeel waar u naar op zoek bent. Het complete programma Volkswagen onderdelen zal worden weergeven en u kunt eenvoudig een bestelling plaatsen. Wij proberen u altijd zo volledig mogelijk te informeren over onze Volkswagen onderdelen. Mochten er prijzen of informatie ontbreken, dan kunt u deze gerust bij ons opvragen. Ons email adres is info@artaparts.nl 

Het Volkswagen onderdelen programma.

achterbumper, achterlicht, brandstoftank, benzinetank, bumpersteun, bumper, carterpan, dorpel, draagarm, front, grille, kentekenverlichting, knipperlicht, koplamp, koplampmotortje, mistlamp, motorkap, raammechanisme, spatbord, spatbordrand, reparatieplaatwerk, spiegel, spiegelglas, spoiler, stadslicht, ventilator, veerschotel, voorbumper, zijknipperlicht.

In onze webshop vindt u onderdelen voor:

Volkswagen Amarok

Volkswagen Bora

Volkswagen Caddy

Volkswagen Crafter

Volkswagen Eos

Volkswagen Fox

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf Plus

Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen Jetta

Volkswagen Kever

Volkswagen LT

Volkswagen Lupo

Volkswagen New Beetle

Volkswagen Passat CC

Volkswagen Passat

Volkswagen Polo

Volkswagen Scirocco

Volkswagen Sharan

Volkswagen T-Roc

Volkswagen Taro

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touran

Volkswagen Transporter

Volkswagen Up!

Volkswagen Vento

 

Vragen?

U kunt al uw vragen, opmerkingen en bestellingen mailen aan info@artaparts.nl
U krijgt dan zsm, vaak direct, antwoord van ons.