Toelichting onderdelen

1. Plaatwerk

Plaatwerk van uw auto bestelt u online!
Plaatwerk wil nog wel eens een beschadiging oplopen. Een winkelwagentje dat tegen de auto rolt, een fiets die omvalt. Maar soms loopt de carrosserie grotere schade op. Een botsing met een auto bijvoorbeeld. In dat geval vervangt u het binnenscherm, de motorkap of het spatbord liever. Dankzij ARTAparts kunt u dat zelf doen.

Alle onderdelen voor de carrosserie.
We leveren veel van wat er aan de buitenkant van de auto te vervangen is. In onze webshop vindt u snel de juiste bumper en bumpersteun, binnenscherm of sierlijst voor uw type auto. Zelfs een voorpaneel, achterpaneel, raammechanisme of tankdop leveren we binnen 48 uur. Hier vindt u echt álles om uw auto te repareren.

Weersinvloeden en plaatwerk.
Veel plaatwerk heeft nogal wat te lijden door bijvoorbeeld steenslag en het weer. Daarnaast tast bijvoorbeeld ook het strooizout in de winter het plaatwerk aan. Daardoor kan het na verloop van tijd gaan roesten. Wij hebben spatborden, motorkappen en ander plaatwerk in ons programma van uistekende kwaliteit en pasvorm. Veelal met het Equiparts keurmerk! Dankzij ARTAparts kunt u daar wat aan doen: u bestelt nieuw plaatwerk goedkoop online. Het prijsverschil loopt op tot wel 65%!

Plaatwerk in ons assortiment.
ARTAparts is de meest complete auto-onderdelen webshop van Nederland. Ook voor uw auto hebben we alle onderdelen. U vindt ze in onze webshop.

2. Verlichting

Verlichting en APK.
Een knipperlicht of koplamp kan natuurlijk kapot gaan. Het lampje is snel te vervangen, maar de complete koplampunit is meestal een dure grap. Dat hoeft echter niet, want bij ARTAparts bestelt u een koplamp, remlicht, mistlamp of knipperlicht tot wel 65% goedkoper. En net zoals alle auto-onderdelen, leveren we ook verlichtingsdelen binnen 48 uur. Tevens staat in de APK eisen dat uw verlichting in goede staat moet zijn. De lichtopbrengst van de linker en de rechterkoplamp moet gelijk zijn. Indien de koplampen een elektrische hoogteverstelling hebben, moet dit werken. ARTAparts heeft voor vele auto`s koplampstelmotortjes in het assortiment. Voor achterlichen geldt dat er geen barst, scheur of gaten in zitten waardoor het witte licht doorheen kan schijnen. ARTAparts heeft voor veel auto`s achterlichten met- of zonder fittingplaat in het assortiment. Mistlampen, indien aanwezig, moeten werken. APK keuringseis aan de staat van de verlichting is dat alles vochtdicht moet zijn en het lichtbeeld niet vertekend mag zijn. Glazen dienen helder te zijn, ongeverfd en mogen maximaal voor 25% afgeschermd zijn.

Ook verlichtingsdelen vervangen kunt u zelf.
Omdat koplampen en knipperlichten tegenwoordig complete units zijn, kunt u deze makkelijk zelf vervangen. Zelfs een stelmotor voor koplampen is eenvoudig te vervangen. Op deze manier wordt het repareren en onderhouden van uw auto bijna leuk. Want goedkoper dan bij ARTAparts bestelt u onderdelen nergens!

Zien en gezien worden.
Verlichting op uw auto is van levensbelang. Niet alleen ziet u dankzij de verlichting beter in het donker of bij slecht weer, ook andere verkeersdeelnemers zien u beter. Goede verlichting vermindert ongelukken. Alles begint natuurlijk bij topkwaliteit verlichtingsdelen. En daarvoor bent u bij ARTAparts aan het juiste adres.

Koplampen, mistlampen, achterlichten, knipperlichten.
In onze webshop vindt u al deze onderdelen. Naast verlichtingsdelen als kentekenverlichting en achteruitrijlichten bestelt u dus ook alle mogelijke andere onderdelen en accessoires voor uw auto. Wij leveren topmerken als DEPO en TYC. Maar natuurlijk ook de merken Hella, Bosch, Magneti Marelli, Carello, Valeo en Visteon. Alle verlichting wordt geleverd zonder lampjes!!

3. Spiegels

Goed zicht dankzij de buitenspiegels.
Autorijden is een stuk veiliger dankzij de spiegels waarmee elke auto al sinds lange tijd is uitgerust. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan dus gebeuren dat uw buitenspiegel defect raakt. Of dat het buitenspiegelglas of de buitenspiegelkap beschadigd raken. Daar heeft ARTAparts de oplossing voor!

Voordelig buitenspiegels online bestellen.
Voor die defecte spiegel heeft u echt geen dure autogarage of monteur nodig. Een buitenspiegel, het buitenspiegelhuis, buitenspiegelglas of een spiegelkap bestelt u super goedkoop online bij ARTAparts en u vervangt hem zelf. Dat scheelt dure reparatiekosten. Wij hebben spiegels van het Duitse merk Hagus in hetprogramma. Evenals onze spiegelazen, van een uitstekede kwaliteit en uitskende pasvor. Bovendien koopt u buitenspiegels bij ons tot wel 65% goedkoper dan ergens anders!

Zien wat er om u heen gebeurt.
Dankzij de buitenspiegels ziet u precies wat er om u heen gebeurt. Fietsers, paaltjes en stoepranden bij het inparkeren bijvoorbeeld. In luxe auto´s bedient u de buitenspiegels bovendien elektrisch vanuit het interieur. Ook verwarmde buitenspiegels bestelt u goedkoop online. U vindt alle buitenspiegels voor uw type auto met uw kenteken.

U vindt al uw auto-ondelen in onze webshop!
Dankzij onze ARTAparts zijn er weinig onderdelen die u niet kunt vinden. Doorzoek onze webshop en vind snel de onderdelen voor uw auto die u nodig heeft.

4. Bumpers

Bumperdelen.
Onder bumpers wordt verstaan alleen het kunststof buitengedeelte van de bumper, zonder sier- of stootlijsten en bumpergrillen. Dus gewoon de kale bumper. De bijbehorende bumpedelen, zoals sier- en stootlijsten, versterkingsbalken en grillen heeft ARTAparts ook in het programma.

Zwart kunsttof of in primer.
Een aantal bumpers is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De eenvoudige uitvoering is vaak de bumper in zwart kunststof. Daarnaast zijn er bumpers in primer. Deze bumpers hebben reeds een grondverflaag (primer) zodat deze direct in de gewenste kleur kan worden gespoten.

5. Reparatieplaatwerk

Hulpmiddel bij restauratie of APK laswerk.
Met reparatieplaatwerk, ook wel overzetplaatwerk genoemd, kunt u doorgeroeste delen van uw auto repareren. Het gaat hier dan voonamelijk over de dorpels en spatbordranden. U kunt het reparatieplaatwerk er overheen lassen, maar u kunt het ook mooi passend er in lassen. ARTAparts heeft reparatieplaatwerk van Klokkerholm en van van Wezel in het assortiment.